Kotimaiset nahkalaukut, kierrätystuotteet, printit, sisustuslahjat ym.


tapani_musta detailjpg 

Huhtadesign valmistaa laadukkaiden suomalaisten nahkalaukkujen lisäksi myös suuren valikoiman muita tuotteita. Osa näistä tuotteista on myynnissä ainoastaan Huhtadesignin omassa studiomyymälässä, Kivassa Kombossa. Tuotteita löytyy lisäksi verkkokaupasta.


Keittiötuotteet

Keittiösarjan tuotteisiin kuuluvat puinen leikkuulauta, printtipainettu keittiöpyyhe tai pannulappu sekä farkkupatakinnas. Kivasta Kombosta löydät lisäksi myös tiskirättejä samoilla printtipainatuksilla. Meiltä saat siis koottua vaikka mainion lahjan uuteen kotiin muuttavalle! 

keittipyyhe_koppakuoriainenjpg


Printtituotteet

Printtituotesarjasta löydät sopivat penaalit eri malleissa opiskelijoille sekä toimistotyöntekijöille. Myös kauppakasseja ja laukkuja valmistetaan erilaisilla printeillä niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia meikkipusseja sekä toilettilaukkuja, joista jokainen löytää varmasti oman mieluisan printtikuosinsa.

penaalit_valkoinenjpgHeijastavat tuotteet

Suomen pimeissä vuodenajoissa ei pärjää ilman heijastimia. Huhtadesignin valikoimasta löytyy monta erilaista heijastavaa korua, joita on valmistettu niin ylijäämänahoista kuin kierrätysfarkuistakin. Muistathan kuitenkin, että nämä eivät ole virallisia CE-merkittyjä heijastimia, vaan heijastavia asusteita, joiden lisäksi kannattaa käyttää myös virallista heijastinta. Nämä kuitenkin parantavat näkyvyyttäsi pimeässä!


heijastava taiteltu thti2jpg


Farkkutuotteet

Kierrätysfarkuille Huhtadesign on antanut uuden elämän monessa eri tuotteessa. Kierrätysfarkusta on valmistettu muun muassa rukkasia heijastavin yksityiskohdin, koristetyynyjä, mattoja, monia erilaisia laukkuja sekä pehmoleluja.